Ευχαριστούμε το Θεό γι’ αυτά που έχουμε!

Τα παντα είναι Χριστός!!!
Ευχαριστούμε το Θεό που υπάρχει στην ζωή μας και μας δίνει νόημα!

Ευχαριστούμε τον Πατερα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα που μας χαρίζουν ψυχική ανάπαυση άλλοτε ως ησυχία και άλλοτε ως δράση.

Δραστηριότητες, ψώνια, διαπροσωπικές σχέσεις, Προσευχή, ταξίδια, ηρεμία, ομιλία, σιωπή, τραγούδι, ανθρώπινη επικοινωνία, ψαλμωδία, φαγητό, αγάπη, νηστεία, κόσμος, μουσική, μοναχικότητα, εσωτερική ηρεμία, πολλά, λίγα, τίποτα, τα πάντα!

Παντού ο Θεός!!
Παντού ο Χριστός!!

Παντού μπορώ να νιώθω την Αγάπη Του, και την παρουσία Του!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Χρόνια πολλά με αισιοδοξία, ψυχική δύναμη,  εμπιστοσύνη στο σχέδιο του Θεού για μας και πάνω απ’ όλα πίστη! Πίστη με δυνατή ψυχή, Πίστη σαν μια φωτιά που καίει μέσα μας συνέχεια και δεν μας αφήνει όμορφα να ησυχάσουμε!

π. Στέφανος

 

*Επικοινωνία:

facebook

twitter

instagram

-email: agia_triada@hotmail.gr

Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας ΤριάδοςΣχετικά με εμάς

Κατά τα έτη 1924-1932 ανηγέρθη ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος. Τα εγκαίνια έγιναν στις 5 Μαΐου 1957 από τον Επίσκοπο Ευρίπου Αλέξιο, κατ’ εντολή του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Σπυρίδωνος Βλάχου.

Ανηγέρθη από τους ξεριζωμένους και βιαίως εκδιωχθέντες από τους Τούρκους πιστούς Χριστιανούς της Μικράς Ασίας, οι οποίοι τα μόνα υπάρχοντα που πήραν μαζί τους ήταν οι Ιερές Εικόνες, τα Ιερά Λείψανα και τα Ιερά Σκεύη των Εκκλησιών τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων που ζούσαν σε πρόχειρες σκηνές, οι οποίες ήταν μέσα στη λάσπη και όμως παραδίπλα δημιουργούσαν περικαλλή βυζαντινό Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Τριαδικό Θεό.

Και γιατί όλα αυτά; Γιατί την καινούρια τους ζωή την έχτισαν με κύριο γνώμονα και οδοδείκτη τον Κύριό μας Ιησού Χριστό!!!

Κείμενο: π. Στέφανος Κωστόπουλος


Στείλτε μας EMAIL

Τηλ. Ιερού Ναού: 210.76.60.859Fax Ιερού Ναού: 213.029.16.80Πως θα έρθετε στο Ι. Ναό μας

FacebookTwitterInstagramYouTube

Το διαδικτυακό μας ΡαδιόφωνοΗ διαδικτυακή μας TV
wi