29.Μάρτιος 2024

ΈΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Το ταξίδι του μικρού Παναγιωτάκη για ζωή.

•Αγαπητοί φίλοι μας, είμαστε ο Σπύρος και η Λίτσα, δυο πολύτεκνοι γονείς από τον Βύρωνα Αττικής. •Εδώ και τρεισήμιση χρόνια βρισκόμαστε στο Λονδίνο, στην Harley Street Clinic, προσπαθώντας να σώσουμε τη ζωή του μικρού μας γιου Παναγιώτη, ο οποίος πάσχει από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα.
•Ύστερα από τον υπεράνθρωπο αγώνα που έδωσε ο Παναγιώτης, οι γιατροί του αλλά και όλη η οικογένεια, επιτέλους οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές και το επόμενο βήμα θα ήταν να πάμε στην Νέα Υόρκη για μια πρωτοποριακή θεραπεία, που θα χάριζε τη ζωή στο παιδί μας.
•Κάναμε έκκληση για βοήθεια στον κόσμο μιας και το ελληνικό κράτος δεν κάλυπτε τα έξοδα της θεραπείας και, ύστερα από μια μεγάλη δωρεά από έναν υπέροχο πατέρα αλλά και τη βοήθεια όλου του κόσμου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα 335.000 ευρώ που απαιτούνταν για τη θεραπεία.
•Δυστυχώς όμως, η μοίρα μας επιφύλασε μια ακόμη συμφορά. •Ενώ είχαμε βγάλει τις βίζες μας και είμασταν έτοιμοι να φύγουμε,μια απλή μανητική επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας: ο Παναγιωτάκης μας υποτροπίασε στον εγκέφαλο…
•Άργησαν να μαζευτούν τα λεφτά, δεν προλάβαμε…
•Έστω όμως κι έτσι, οι ελπίδες δεν χάθηκαν. Την εβδομάδα που μας πέρασε, έγινε χειρουργείο και ο όγκος αφαιρέθηκε. Ο μικρός είναι καταπληκτικός και ήδη έχει συνέλθει. Μιλήσαμε με Αμερική χθες και μας περιμένουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μόνο που αυτή τη φορά, θα πρέπει να ξεκινήσει με μια διαφορετική θεραπεία, πρέπει πρώτα να καθαρίσει τελείως ο εγκέφαλος για να μπορέσει να χορηγηθεί το εμβόλιο.
Αυτό δυστυχώς θα ανεβάσει τα εξοδα της θεραπείας. Το Μεμόριαλ δεν μας δέχεται αν δεν προκαταβάλουμε άλλα 215.040$ !
•Είμαστε ειλικρινά απελπισμένοι. Αυτήν τη στιγμή, ή μαζεύουμε τα λεφτά και φεύγουμε για Αμερική ή αφήνουμε το παιδί στην τύχη του…
• Γι’αυτό σκεφτήκαμε να απευθυνθούμε άλλη μια φορά σε σας. Πιστεύουμε πως όπως τα καταφέραμε την προηγούμενη φορα, έτσι θα ενωθούμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε και πάλι.
•Ελπίζουμε να συμμεριστείτε τον πόνο μας και τον πόθο του Παναγιωτάκη για ζωή.
•Ο τραπεζικός μας λογαριασμός είναι:
Lloyds Bank
Spyros Tsolanas
Sort code 30-93-68
Account number 21378068
Ή
Τραπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος Σπυρος Τσολάνας
Swift-BIC PIRBGRAA
Αρ Λογαριασμου 5063075255217
ΙΒΑΝ GR29 0172 0630 0050 6307 5255 217
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Με εκτίμηση Σπύρος και Λίτσα Τσολάνα

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίας Τριάδος



Σχετικά με εμάς

Κατά τα έτη 1927-1932 ανηγέρθη ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος. Τα εγκαίνια έγιναν στις 5 Μαΐου 1957 από τον Επίσκοπο Ευρίπου Αλέξιο, κατ’ εντολή του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Σπυρίδωνος Βλάχου.

Ανηγέρθη από τους ξεριζωμένους και βιαίως εκδιωχθέντες από τους Τούρκους πιστούς Χριστιανούς της Μικράς Ασίας, οι οποίοι τα μόνα υπάρχοντα που πήραν μαζί τους ήταν οι Ιερές Εικόνες, τα Ιερά Λείψανα και τα Ιερά Σκεύη των Εκκλησιών τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων που ζούσαν σε πρόχειρες σκηνές, οι οποίες ήταν μέσα στη λάσπη και όμως παραδίπλα δημιουργούσαν περικαλλή βυζαντινό Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Τριαδικό Θεό.

Και γιατί όλα αυτά; Γιατί την καινούρια τους ζωή την έχτισαν με κύριο γνώμονα και οδοδείκτη τον Κύριό μας Ιησού Χριστό!!!

Κείμενο: π. Στέφανος Κωστόπουλος


Στείλτε μας EMAIL

Τηλ. Ιερού Ναού: 210.76.60.859Πως θα έρθετε στο Ι. Ναό μας

Σύνδεσμοι

Ιερά Μητρόπολης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού

Πατριαρχεία και Αυτοκέφαλες Εκκλησίες

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Εκκλησία της Ελλάδος

Ιερές Μητροπόλεις


Υπεύθυνος Ιστοσελίδας

Πατήρ Στέφανος Κωστόπουλος Προϊστάμενος Ι. Ναού.

Επικοινωνία: -Email agia_triada@hotmail.gr

wi